Hi dec haver passat cent vegades per davant sense entrar-hi, sense sentir-m’hi atret: els hules blaus, els tamborets de plàstic, la nevera baquetejada, els fanalets de paper, el gat de la fortuna amb el braç en moviment perpetu, congelat en l’ambigüitat del que saluda o del que s’acomiada. I, no obstant, he menjat a Nomad Road, el nou negoci de Francesc Gimeno Manduley, ‘Mandu’, enganxat a la seva taverna, Sant Antoni Gloriós.
ELS RESTAURANTS DE PAU ARENÓS
Nomad Road: xucla el cranc picant
Francesc Gimeno s'adapta als temps: un menjador que va pensar per al luxe és ara un homenatge al menjar de carrer
Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança