No es pot debutar millor del que ho ha fet la Taberna Noroeste, amb alguns plats que se’t claven al cap com els òrgans al cos de Mr. Potato. Obrir i deixar un record durador és una cosa que pocs aconsegueixen; portar a la taula plats amb personalitat, una tasca improbable a la Barcelona dels Mil Cebiches. Javier San Vicente i David López aconsegueixen els dos objectius de sobres.
ELS RESTAURANTS DE PAU ARENÓS
Taberna Noroeste: la bomba de 'cocido', ¡és la bomba!
Javier San Vicente i David López uneixen el nord i l'oest i aconsegueixen una cuina calòrica que enganxa, reconforta i flueix
zentauroepp54928885 noroeste200915122438 /
Temes:
El més llegit
- Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit
- Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)