La gastronomia mexicana va conquistant Barcelona en les seves mil i una variants. I a un ritme més accelerat que qualsevol ranxera en versió makina. Cresta Colorada (Còrsega, 244) en porta una de molt popular en aquell país: la rostisseria. Aquest nou restaurant ensenya com mengen allà el pollastre a l’ast. No hi ha una recepta única perquè canvia segons la zona, així que en aquest local l’adoben amb ingredients d’aquell país; en aquest cas amb orenga mascle, una espècia molt semblant a la nostra però de sabor més cítric.
NOUS SABORS PER A UN PLAT DE SEMPRE
Cresta Colorada: el pollastre a l'ast mexicà
Aquesta rostisseria a l'estil del país nord-americà, on aquest tipus de local és molt popular, mereix una ranxera
cresta /
Temes:
El més llegit
- Aliança Catalana, el sobiranisme d’ultradreta
- Mercedes Balcells-Camps : "He sentit el so d’una cèl·lula de càncer"
- Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum
- Edwin Moses: "No vaig necessitar entrenadors, jo era més intel·ligent que ells"
- Verstappen es passeja i Alonso carrega contra Hamilton