El coll i el cap del pollastre d’Al Kostat (ronda de Sant Antoni, 41) són totèmics i alarmants. Quan la peça apareix a taula, el comensal desinformat s’emporta un ensurt. La correcció gastronòmica ha esborrat els plats en què les aus i els mamífers tenen cap, però no passa amb els peixos, que arriben sencers i amb els ulls en blanc. Els caps fan por, i més si ensenyen la llengua. Ens horroritza que les víctimes ens mirin.
PLAT DEL DIA
Al Kostat: ¿de què fa gust un pollastre cubista?
La presentació, tan fabulosa com inquietant, deixa el comensal fora de combat i amb ganes de provar l'au que cuina Jordi Vilà

zentauroepp54830375 pollo200908155616 /
Temes:
El més llegit
- Condemnen la Sagrada Família per acomiadar una treballadora l’endemà de deixar d’estar blindada per tenir un fill
- ¿Quan comencen les rebaixes d’estiu 2025? Dates de Zara, Mango i El Corte Inglés
- Illa llança una línia de crèdits sense interessos per ajudar els joves a pagar l’entrada del seu primer habitatge
- Un paracaigudista resulta ferit molt greu a Empuriabrava
- Repàs a 10 alcaldes de l’àrea de Barcelona en l’equador del mandat