El coll i el cap del pollastre d’Al Kostat (ronda de Sant Antoni, 41) són totèmics i alarmants. Quan la peça apareix a taula, el comensal desinformat s’emporta un ensurt. La correcció gastronòmica ha esborrat els plats en què les aus i els mamífers tenen cap, però no passa amb els peixos, que arriben sencers i amb els ulls en blanc. Els caps fan por, i més si ensenyen la llengua. Ens horroritza que les víctimes ens mirin.
PLAT DEL DIA
Al Kostat: ¿de què fa gust un pollastre cubista?
La presentació, tan fabulosa com inquietant, deixa el comensal fora de combat i amb ganes de provar l'au que cuina Jordi Vilà
zentauroepp54830375 pollo200908155616 /
Temes:
El més llegit
- La Seguretat Social enviarà aquesta carta a milions d’espanyols
- El PSOE frena el debat sobre Sánchez mentre s’escampa la idea que dimitirà
- El primer gran ‘beach club’ de BCN obrirà al juny després d’una inversió de 15 milions
- El Barça reacciona en defensa i Parker afina l’atac
- Polanski estrena la seva pel·lícula més execrable