Som uns papanates. L'empanadilla s'ha cremat i sobre les cendres ha crescut el 'dim sum' (no obstant, l'empanada criolla és ignífuga). ¿Algú imagina un moderníssim Empanadilla Bar amb xefs a la moda -¡pírcings i tatuatges!- preparant masses amb farciments fantasiosos? L'emprenedor que revisi la fregitel·la (que es pot enfornar per controlar els greixos) obrirà un camí que copiaran i franquiciaran. El personal fa una cua d'hores per un bol de 'ramen' i no reservaria ni un minut a l'escudella. ¿Quina és la diferència? La cuina oriental tira perquè ens pinta de cosmopolites. ¿Per què obren pizzeries i no coqueries? Els complexos ens mosseguen les orelles.
GURMETITZATS
Això no és un 'dim sum'
L'empanadilla oriental triomfa sobre la de tota la vida perquè preferim sentir-nos cosmopolites

fcasals37914561 empanadilla gurmetizados170404184117
Temes:
El més llegit
- Lleig comiat d’Ancelotti que esquitxa Florentino i el vestidor
- Luis Enrique corre a Barcelona per la seva filla Xana en una edició multitudinària de la Cursa d’El Corte Inglés
- Interior combatrà el frau en els canvis de sexe en els Bombers
- La Fiscalia investiga la instal·lació de barracons en un parc protegit de Sarrià
- Molts ho confonen amb fatiga: així comença la insuficiència cardíaca que afecta 700.000 espanyols