GUÀRDIA BAIXA

Fabián Martín apaga els forns de Barcelona

El pizzer només manté en funcionament l'establiment de Puigcerdà

Fabián Martín apaga els forns de Barcelona. El pizzer ha traspassat els tres establiments de Barcelona (el més important, el situat al número 71 de Via Laietana) per concentrar-se en el restaurant de Puigcerdà (rambla de Josep Maria Martí, 6).

Les raons que addueix Fabián són d'índole personal, un procés revisionista que va començar a l'agost: «Estic cansat. Han passat algunes coses que m'han fet pensar i replantejar-me la vida. Vull afrontar nous projectes». A l'horitzó, assessories i programa de tele.

Després de deixar la boxa –un accident el va apartar dels Jocs d'Atlanta; i un de recent el va deixar a l'estiu sense poder posar-se davant les masses–, va repartir pizza en moto fins que va obrir el seu propi negoci a Llívia, on es va fer cèlebre entre esquiadors i un acabalat públic de segona residència.

Al final va traslladar l'establiment de Llívia a Puigcerdà, però abans va intentar sort i llevat a Barcelona amb l'apressat Taxi Key, que també va tancar per desacord amb els socis, fins que es va llançar en solitari amb Fabián BCN a Via Laietana, que va precedir els espais de Maremàgnum i Pedralbes.

No es va poder penjar una medalla olímpica de boxa, però sí que va alçar el trofeu de campió del món de pizzes a Nàpols i Nova York. Diu encara no sentir-se KO.