La indñustria editorial és la sostenidora de les tendències: els llibres apuntalen les insinuacions. Fa uns anys van esgrunar el pa, després es van tornar verds amb els sucs. Atenció: és el torn del vi natural. Aviat ens ofegarem en efluvis de sidra. Per això m’atrau el volum que firmen el forner Daniel Jordà i el divulgador Òscar Gómez (Starbase); no respon a la moda, sinó al gust, i la passió: 'Love is in the bread'. Segueix la filosofia de Dani i el seu obrador, Panes Creativos, o dit d’una altra manera: llevat + imaginació. Pans de yuzu, remolatxa, cacauet, sègol, ¡de síndria! (a la foto). Si estàs fart de la panificadora del Lidl, fes un pas endavant.
GURMETITZATS
'Love is in the bread', llevat i imaginació
El forner Daniel Jordà i el divulgador Òscar Gómez firmen aquest llibre, que reinventa el pa

zentauroepp36694599 onbarcelona foto del libro love is in the bread161228134507
Temes:
El més llegit
- Renúncies per venjança: la tendència que més temen les empreses
- L’Anaís, la «model» que va intentar amagar un disc dur d’Ábalos a la Guàrdia Civil: «Som amics. Amistat pura i dura»
- Pablo Gil, economista: "Això és el que has de fer per invertir si guanyes 1.000 euros al mes"
- Els campus d'estiu universitaris per a estudiants d'ESO es multipliquen a Catalunya
- Indignació interna a Bombers per la incorporació d’efectius en pràctiques per a Sant Joan