El Gran Hotel La Florida (carretera de Vallvidrera al Tibidabo, 83-93) ha estrenat el restaurant Barcelonas, que té dos ganxos: les vistes privilegiades sobre la capital catalana i una carta de fusió, amb plats internacionals, elaborats amb productes de proximitat. Firma la proposta gastronòmica Iván Tarragó, que arriba al Tibidabo després d'un periple professional per l'Àsia. Algunes creacions són la gamba de Palamós temperada amb mouse d'humus, tàrtar de tomàquet semisec i vinagreta de curri verd; raviolis de formatge Tou dels Til·lers i blat de moro rostit, amb mantega de lavanda, codony, llenques de macadàmia i oli de tòfona; i bacallà amb fava masala, coco i fitoplàncton. Obre els divendres i els dissabtes de 20.00 a 23.00 hores.
Vistes de BCN a Barcelonas
Temes:
El més llegit
- Aliança Catalana, el sobiranisme d’ultradreta
- Mercedes Balcells-Camps : "He sentit el so d’una cèl·lula de càncer"
- Un home mor en un tiroteig al costat de l’estació de metro Maresme-Fòrum
- Edwin Moses: "No vaig necessitar entrenadors, jo era més intel·ligent que ells"
- Verstappen es passeja i Alonso carrega contra Hamilton