Bar Bas, als baixos de l'Hotel H10 Metropolitan de Barcelona (rambla de Catalunya, 7), acaba d'obrir amb la idea d'oferir tapes d'allò més tradicionals però amb productes de temporada i de qualitat. Sota la direcció gastronòmica d'Enrique Valentí (foto), que ja va ser a Casa Paloma i Chez Cocó, serveix clàssics com les anxoves fetes allà mateix, croquetes, truita de patates, pollastre confitat amb allada, ensaladilla russa, mandonguilles amb sípia, salmorejo, llenties estofades, ostres, gamba vermella al vapor, steak tartare... La decoració de l'ubic Lázaro Rosa-Violán és una reinterpretació futurista de la clàssica Cova Fumada, a la Barceloneta; vol reproduir una taverna de tota la vida. Obre cada dia de l'any. Preu mitjà, 35 euros.
EL RESTAURANT
Bar Bas, nou clàssic

Bar Bas, nou clàssic_MEDIA_1 /
El més llegit
- Condemnen la Sagrada Família per acomiadar una treballadora l’endemà de deixar d’estar blindada per tenir un fill
- ¿Quan comencen les rebaixes d’estiu 2025? Dates de Zara, Mango i El Corte Inglés
- Illa llança una línia de crèdits sense interessos per ajudar els joves a pagar l’entrada del seu primer habitatge
- Repàs a 10 alcaldes de l’àrea de Barcelona en l’equador del mandat
- Un paracaigudista resulta ferit molt greu a Empuriabrava