Jaume Ferrús va dirigir TV-3, va impulsar Canal Satélite Digital i ara treballa a Mediapro. En sap molt del món audiovisual i també de vins. El seu celler, Mas d'en Blei, va debutar i va triomfar amb el blanc Clos Martina del 2010, una proposta diferent al Priorat (garnatxa blanca 84%, Pedro Ximenez 10% i Pansal 6%, i envelliment de 6 mesos en bóta nova de roure francès més un any en ampolla). Ara llança el del 2011 (costa 15 euros) i un negre del 2010 anomenat Blei (garnatxa 58%, samsó 25 %, Cabernet franc 15% i 2 % merlot que s'ha criat 12 mesos en bóta nova de roure francès i un any en ampolla). Costa 18,15 euros.
Un vi blanc del Priorat diferent
Ampolla del Clos Martina del celler Mas d’en Blei.
El més llegit
- El PSC voreja la victòria i Puigdemont reforça l’avantatge sobre Aragonès
- Els jesuïtes sabien des de 1968 que Lluís Tó era un "depredador sexual"
- Un bosc amb 2.000 arbres enterrarà residus perillosos
- Carles Puigdemont: "Avui estem molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat"
- Els mercats de Barcelona treuen a subhasta les parades tancades