És 1986, tinc sis anys i la meva tieta m’acaba de donar un feix de folis de paper parafinat, el que utilitza per embolicar el pernil dolç i els embotits que ven. Així que, com moltes tardes, estic a la rebotiga de la seva botiga de queviures de Campo Sagrado, a Sant Antoni, utilitzant aquestes làmines semitransparents per calcar còmics, ja veus tu, de Don Miki. Fa olor de taronges, vi a granel i embotits.
Conde del asalto
Els ‘torreznos’ dels Ramones
Aquest és un dels millors cellers de Barcelona: un túnel del temps punk
L’entrepà de pernil canari més llegendari de Barcelona

torreznos-recipe
Temes:
El més llegit
- L'espectacular poble de conte a només 30 minuts de Vic
- Andreu Buenafuente: «A hores d’ara ja no em preocupa aixecar polseguera»
- ¿Què ha passat a Cornellà? Les claus de l’atropellament múltiple al camp de l’RCD Espanyol
- La gran ficada de pota de Lola Índigo després de l’atropellament a Cornellà: ha hagut de demanar perdó
- L'increïble poble de conte a menys de 40 minuts de Manresa