Més de 3.000 racions d’arròs cuinat durant hores en enormes paelles i al caliu de les brases se serviran aquest diumenge a Sant Fruitós de Bages, complint així amb la que segurament és la tradició mes arrelada i representativa d’aquest municipi. Una gran celebració popular que té un origen medieval, forjat en aquells àpats comunitaris que se servien al voltant del Carnaval i, especialment, pensats originalment per als pobres, a les portes de la Quaresma.
Tradiciones
Un àpat multitudinari amb un origen medieval
La Festa de l’Arròs de Sant Fruitós compleix la tradició dels àpats que se servien als pobres a les portes de la Quaresma

zentauroepp18399830 icult club tr3sc mon sant benet 18 adelanto sabado noti 200527183210 /
Temes:
El més llegit
- Així s'ha jubilat un jove amb 23 anys gràcies a una argúcia legal
- Sant Adrià estrena un resort de luxe de 53.000 metres quadrats
- El futur Hospi de Jordi Alba i Thiago Alcántara: objectiu, arribar a Primera Divisió
- La primavera aterra en aquest restaurant empordanès amb Estrella Michelin i dos Sols Repsol amb un nou menú
- L’arribada d’una nova borrasca tornarà a portar pluges generalitzades a partir de dimecres