És 1986, tinc sis anys i la meva tieta m’acaba de donar un feix de folis de paper parafinat, el que utilitza per embolicar el pernil dolç i els embotits que ven. Així que, com moltes tardes, estic a la rebotiga de la seva botiga de queviures de Campo Sagrado, a Sant Antoni, utilitzant aquestes làmines semitransparents per calcar còmics, ja veus tu, de Don Miki. Fa olor de taronges, vi a granel i embotits.
Conde del asalto
Els ‘torreznos’ dels Ramones
Aquest és un dels millors cellers de Barcelona: un túnel del temps punk
L’entrepà de pernil canari més llegendari de Barcelona
torreznos-recipe
Temes:
El més llegit
- La malaltia continua desbocada a Catalunya i ja registra més d’11.000 casos
- Desencallada la reforma de l’avinguda de Roma
- Els súpers amplien l’oferta de plats llestos per menjar ‘in situ’
- Preocupació a Badalona pel caos de cotxes a l’entorn de Can Ruti
- Fons Next Generation, palanca per transformar Catalunya i Europa