ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: el cicle ‘Cinema dins el cinema’, de la Filmoteca, i el concert de Selva Nua. El pitjor: Röyksopp i la seva trilogia desmesurada

ON

Cine sobre el cine

Cine sobre el cineLa Filmoteca proposa durant el desembre i el gener el cicle ‘Cinema dins el cinema’, exploració de com ha tractat el cine els seus propis mecanismes, història i poders. Aquest cap de setmana es projecten ‘Maps to the stars’, de Cronenberg (dissabte, 21.00 h), i ‘Nickelodeon,’ de Bogdanovich (diumenge, 18.00 h).

Les col·leccions dels artistes

Les col·leccions dels artistesL’exposició «Dioses, magos y sabios», de CaixaForum, reuneix obres d’artistes contemporanis (com la ‘Pintura número 367’, de Luis Feito, a la imatge) i objectes de les col·leccions personals d’aquests creadors. Una oportunitat per indagar en obsessions i influències. Fins al 2 d’abril del 2023. 

Del confinament a l’escenari 

Del confinament a l’escenari Selva Nua, guanyadors del concurs de talents confinats ‘Una estrella a casa’, es planten al Teatre de la Biblioteca de Catalunya per presentar ‘Momentani’, un primer àlbum de pop (indie, minimalista) amb inclinacions de soul. Dissabte, dia 3, a les 20.45 h, en el marc del festival Encalma.

Festival de ‘grooves’

Festival de ‘grooves’L’últim esdeveniment del Jazztrònica de l’any inclou reclams tan importants com Nightmares On Wax (foto; en funcions de ‘dj’), veterà del trip hop i el funk, i Channel One Sound System, tota una referència del reggae. A més, hi haurà zona una de mercat i una secció gastronòmica. Diumenge, parc del Centre del Poblenou

OFF

OFFRöyksopp i la seva trilogia desmesurada

Röyksopp i la seva trilogia desmesurada¿Eren necessaris fins a tres volums de ‘Profound mysteries’, el projecte revelat pel duo electrònic noruec durant aquest any? Possiblement, no; n’hi hauria hagut prou amb un que reunís el millor material de tots tres. Però així funciona la indústria el 2022: és qüestió d’avassallar i no de seleccionar.