NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Exposicions, diàlegs i fins i tot un santuari vegetal, entre les propostes més destacades d’aquests dies

No voldràs obrir mai més una aixeta

¿Quanta aigua es perd cada vegada que obres una aixeta? ¿Quanta en gastes dutxant-te? ¿I cuinant? L’exposició L’or blau: els reptes de l’aigua que s’acaba d’estrenar al Palau Robert (passeig de Gràcia, 107) reflexiona sobre la nostra empremta en la crisi climàtica i com no malgastar aquest escàs recurs.

Visita un efímer santuari vegetal  

Torna el Jardí Efímer de Maison Bouture a l’espai Valid World Hall (Buenaventura Muñoz, 6). Una exposició vegetal d’entrada gratuïta que et despertarà les ganes de convertir-te en ‘#plantfluencer’, els ‘influencers’ de les plantes. I en aquest jardí no només s’hi passeja: si t’enamores d’una planta, la pots comprar. Dissabte de 10 h a 20 h i diumenge d’11 h a 19 h.

Dialogant fins a entendre el món

La nova edició dels Diàlegs Humanístics de la Universitat Pompeu Fabra serà ‘online’ pel repunt de casos i les noves restriccions. Cada dimarts, un diàleg en ‘streaming’ sobre assumptes com ecologia, cine, economia, xarxes socials i art. Fins al 16 de març.

Un viatge a París que ni pintat

Les avantguardes van ser una època d’experimentació i progrés artístic. O això és el que assegura la Sala Dalmau (Consell de Cent, 349) que, a través d’una exposició amb l’obra de sis artistes vinculats pictòricament a les avantguardes històriques i a l’escola de París, reflecteixen l’esperit d’aquest moviment. Fins al dia 31.

Temes:

Gratis