no gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Una exposició de Marilyn Monroe i els cicles de música de Casa Seat, entre les propostes més destacades d’aquests dies

on barcelona 14 12 2020 filmoteca gratis

Els dies més creatius de l’any

El Poblenou acull de divendres a diumenge l’Urban Creative Market, 10 hores cada dia de tallers, espectacles, exposicions, murals, mostres, degustacions i concerts. Les activitats seran al carrer Pujades, on s’obriran tallers i s’instal·laran parades per ensenyar tota la cultura que ofereix el barri.

Marilyn Monroe també era humana

Explosiva, atractiva, seductora i una tirallonga d’adjectius similars són els que normalment s’utilitzen per definir la icònica actriu. Però Marilyn Monroe era molt més: intel·ligent, divertida, carinyosa, amigable i, al cap i a la fi, humana. La nova exposició de la Filmoteca (plaça de Salvador Seguí, 1) vol homenatjar aquest costat més íntim.

Nadales que no sonen a parròquia

La Casa Seat (passeig de Gràcia, 109) acull del 21 al 23 de desembre el cicle Sons de Nadal, amb els músics Litus, Paula Valls i David Soler interpretant un repertori que va des de la rumba i el jazz fins al pop-rock. Perquè el Nadal no és només ‘Fum, fum, fum’. Entrades gratuïtes disponibles a la seva web.

Una obra de teatre a canvi de joguines

Contes de Nadal de tot el món explicats per marionetes infantils. Així és la proposta nadalenca de La Farinera (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). L’entrada és gratis, però cada família hi ha de portar una joguina nova per a famílies amb menys recursos. Diverses sessions, amb reserva prèvia a la seva web.

Temes:

Gratis