ON / OFF

Els millors plans d'aquesta setmana a Barcelona

El millor: l'acústic de The New Raemon a Sala Barcelona i el festival de cine africà Wallay! El pitjor: Raye no ens dona tots els 'hits' necessaris

zentauroepp55969748 onbarcelona onoff201124122609

ON

ON

Fent esses per la vida 

L’alegria està sobrevalorada. Ho recorda The New Raemon al seu recent ‘Coplas del andar torcido’, disc dens i visceral que presenta aquest divendres, dia 27, en acústic a Sala BCN. El preu és amic: 12 euros.

Àfrica en pantalla gran

I quan diem «gran», diem «gran» de veritat. Wallay!, el festival de cine africà de Barcelona, no es desenvolupa només ‘online’, sinó que ofereix també sessions a la Filmoteca. Com ‘Flatland’ (foto), aquest diumenge, dia 29, a les 19.30 h.

Banksy encara no se n’ha anat 

‘The world of Banksy’, exposició immersiva sobre el mestre de l’art de carrer, amb un centenar de recreacions a mida real de les seves obres, ha sigut prorrogada fins a entrat el 2021. Espai Trafalgar, de dimarts a diumenge, de 10.00 a 20.00 h.

El batec d’una comunitat artística

Aquest dissabte se celebra, de 18.00 a 22.00 h., ‘Seismes’, la festa col·lectiva i oberta dels artistes residents de Fabra i Coats. Per conèixer el talent d’aquests creadors, fa falta registrar-se prèviament a la web del centre artístic.

OFF

De Raye n’esperàvem la lluna

I el seu esperat disc (més o menys) llarg, ‘Euphoric sad songs’, no acaba de ser euforitzant ni emotiu. La compositora i cantant pop/R&B encara ha d’igualar ‘Please don’t touch’, una cançó que hauria de ser ‘hit’ a tota la galàxia.