NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

El més destacat: la plataforma #ElÚltimoConcierto organitza un festival en 'streaming' per conscienciar sobre la crítica situació de les sales de concerts

zentauroepp55848031 onana onbarcelona201112160417

L’últim concert de la teva sala favorita

Les sales de concerts estan en estat crític. Sí,ApoloRazzmatazz  i moltes d’altres podrien tancar. Per denunciar-ho, el dia 18 concert conjunt en ‘streaming’ a la web d’#ElÚltimoConcierto amb La Casa Azul, Dorian, Mishima i més.

Cartògraf per una bona causa

Els mapes no només serveixen per orientar-se als carrers de l’Eixample. També tenen funció humanitària. Metges sense Fronteres organitza el dia 18 a la seva web el ‘Mapató’, una marató de cartogafria per mapar llocs oblidats i utilitzar-los a les seves accions.

Menjar del camp a casa teva

La moda ‘realfooder’ és a gairebé totes les cuines. Podent menjar sa, ¿per què prendre ultraprocessats? Per això, dissabte al matí arriben els mercats agraris. El Mercat de la Terra a les Tres Xemeneies, al Paral·lel, i el Mercat de Pagès a Vallcarca, a la plaça del metro.

Barcelona, musa i ciutat literària

Centenars d’autors s’han enamorat de la nostra ciutat. I el festival Barcelona Novel·la Històrica existeix per celebrar-ho. Fins dissabte, xerrades i conferències ‘online’ amb escriptors com Eduardo Mendoza o Rodrigo Fresán.

Temes:

Gratis