No gastis

5 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Un joc de resoldre assassinats, una conferència sobre Frida Khalo i un espectacle de dansa al Macba, entre les propostes més destacades d'aquests dies

carmelo-salazar

Resoldre un assassinat al Centre Cívic Carmel

La ‘Nit de Crims’ del Centre Cívic Carmel (Santuari, 27) es trasllada fins a un creuer caribeny. Entre el microteatre, la ‘performance’ i el joc de pistes, els participants hauran de resoldre qui és l’assassí. Serà divendres, 6, i dissabte, 7, a les 22.00 hores. S’exigeix etiqueta –vestir-se adequadament per a un creuer– i haver fet la inscripció prèvia, de manera presencial o trucant al 93 256 33 33. 

Xou i concert a l’Ateneu Popular 9 Barris

L’Ateneu Popular 9 Barris (Portlligat, 11-15) ha organitzat un ‘Dissabte en tribu’, que inclou l’espectacle familiar ‘La frontera inesperada’ (dansa, teatre físic i objectes), a les 12.00 hores, i el concert d’Animal Vegetal, electropop amanit amb una ‘performance’ de caires surrealistes, a les 13.00 hores. Si us voleu quedar a dinar (en aquest cas s’ha de pagar, tot i que s’ofereix a preus populars), podeu reservar plaça a bar@ateneu9b.net

Música clàssica a l’església de Sant Martí de Provençals

El cicle ‘Resonare’ de música clàssica, que organitza el Centre Cívic Sant Martí, comença la cinquena edició dissabte, dia 7, a les 12.30 hores, amb una sessió amb cava i la veu del tenor Joan Martínez Colàs al mercat de Provençals (Menorca, 19). A la tarda, a les 18.30 hores, el Quartet Moana oferirà el seu primer espectacle, ‘Dones compositores’, en l’entorn màgic de l’església de Sant Martí de Provençals (plaça d’Ignasi Juliol, s/n).

La dansa de Carmelo Salazar, al Macba

El ballarí canari Carmelo Salazar estarà dissabte, dia 7, a les 19.30 hores al Macba (plaça dels Àngels, 1) per mostrar el seu treball coreogràfic en diàleg amb l’artista minimal Charlotte Posenenke.

Conferència sobre Frida Khalo

El cicle ‘Dones d’art’ del Centre Cívic Trinitat dedica una sessió a Frida Kahlo dijous, dia 12, a les 20.00 hores. El pla és una conferència teatralitzada a l’Espai Foradada (Foradada, 36) que convida a submergir-se en la ment de la pintora mexicana.

Llargmetratge d’animació sobre Marjane Satrapi

El cicle ‘7è Art: Cinema al museu del MNAC (Parc de Montjuïc, s/n) ofereix, en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya, pel·lícules de qualitat en versió original. Dijous, dia 12, a les 19.00 hores, projecta ‘Persépolis’, un llargmetratge d’animació autobiogràfic sobre l’experiència de l’historietista, pintora i realitzadora iraniana Marjane Satrapi abans d’abandonar el règim fonamentalista islàmic en què va créixer.

Temes:

Gratis