NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Dues exposicions de Picasso, música, cine i esport perquè disfrutis de valent sense gastar ni un cèntim

50746439 60

La teva targeta de crèdit és d’‘attrezzo’ i el teu portatalonaris és més vintage que el mòbil de cloïssa que tens guardat per si se’t trenca l’‘smartphone’. ¿Sí o sí? No et preocupis, amb aquestes cinc activitats a Barcelona que no gastaràs ni un euro.

Dues exposicions al Museu Picasso

Dues exposicions al Museu PicassoEl Museu Picasso (Montcada, 15-23) inaugura divendres, dia 8, dues exposicions:Pablo Picasso, Paul Éluard: Una amistat sublim (fins al 15 de març) iPicasso poeta (fins a l’1 de març). L’artista californiana Emily Mast s’encarregarà de la ‘performance’ inaugural, titulada ‘The line is the present’. Serà divendres, dia 8, a les 20.00 hores. La visita al museu és gratuïta els dijous, de 18.00 a 21.30 hores, i el primer diumenge de mes, de 9.00 a 20.30 hores.

Pel·lícules centrades en les dones

Pel·lícules centrades en les donesDe divendres, dia 8, a diumenge, dia 10, se celebra la Mostra Internacional de Films de Dones al CCCB (Montalegre, 5), que en aquesta edició se centra en el dret sobre el propi cos. Més informació a mostrafilmsdones.cat.En la mateixa línia però dins del Festival Loop, del 12 al 24 de novembre es projecta First woman on the moon, que fabula amb la idea d’una primera dona astronauta.

‘Jam session’ de hip-hop a l’Ateneu Popular 9Barris

‘Jam session’ de hip-hop a l’Ateneu Popular 9BarrisL’Ateneu Popular 9Barris (Portlligat, 11-15) acull diumenge, dia 10, de 17.00 a 21.00 hores, una jam sessionde hip-hop amb majúscules. AI love Cyphers 2019, coorganitzat amb BCN HH Collective, els ballarins escullen el guanyador. L’acte estarà amenitzat pel discjòquei canari Kyle i el barceloní Skizo i comptarà amb els guanyadors de l’edició francesa, Vega, i canària, Joel. 

Sortida de ‘running’ des del Centre Comercial Glòries

Sortida de ‘running’ des del Centre Comercial GlòriesEl Running Club del Centre Comercial Glòries (Diagonal, 208) organitza sortides cada dos dimecres (la següent se celebra el dia 13, de 19.00 a 20.00 hores). Estan tutelades per un entrenador del gimnàs Duet Fit i per l’‘influencer’ i atleta Sergio Turull. Són carreres per a tots els nivells. Per participar-hi cal fer-se vip del centre comercial en el punt d’atenció al client i recollir la samarreta gratuïta abans de començar l’entrenament.

La pel·lícula ‘Camille Claudel 1915’, al MNAC

La pel·lícula ‘Camille Claudel 1915’, al MNACDins del cicle 7è Art, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (Parc de Montjuïc, s/n) projecta, en versió original en francès i amb subtítols, ‘Camille Claudel 1915’, pel·lícula protagonitzada per Juliette Binoche (foto). Claudel va ser una de les escultores franceses més cèlebres del segle XIX, deixebla i amant d’Auguste Rodin. Però va acabar sent menyspreada i oblidada per la societat i per la seva pròpia família, i va viure els seus últims anys internada en un hospital mental. La projecció del film tindrà lloc dijous, dia 14, a les 18.30 hores en un majestuós espai com és la Sala Oval. Es recomana fer reserva prèvia a la pàgina web del museu (museunacional.cat).

Temes:

Gratis