NO GASTIS

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Visitar els tallers d'alguns artistes o participar en una cerimònia del te són algunes de les propostes per a aquests dies

zentauroepp36567472 gratis190503124527 / MONICA TUDELA

El monestir de Pedralbes, gratuït

L’entrada al monestir de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9) serà gratuïta divendres, dia 3, de 10.00 a 17.00 hores, coincidint amb l’aniversari de la seva fundació, que va ser el 1327 a iniciativa de la reina Elisenda de Montcada.

Els artistes obren els seus tallers 

Del divendres, dia 3, al diumenge, dia 5, artistes i artesans de Barcelona i l’Hospitalet mostren els seus espais i programen més de 60 activitats:  ‘workshops’, tallers, demostracions pràctiques, conferències, visites guiades... Més informació a la pàgina web.

Òpera a peu de carrer a Sarrià

El districte de Sarrià-Sant Gervasi acull una nova edició d’Òpera en Ruta fins diumenge, dia 12, ideal per a principiants. La inauguració serà divendres, dia 3, a les 20.00 hores al Centre Cívic Pere Pruna (Ganduxer, 130), a càrrec dels divulgadors María José Anglés i Marc Sala. La companyia Modus Operandi recol·locarà la música en espais inesperats durant el concert 'Al dente' dissabte, dia 4, a les 18.00 hores al Centre Cívic Vil·la Urània (Saragossa, 29-31), i el xef David Sanmartín crearà un plat inspirat en una peça musical durant el recital 'L’ingredient', diumenge, dia 6, a les 19.00 hores al CC Vil·la Florida (Muntaner, 544). El programa és gratuït, però inclou dues actuacions a preus populars al Teatre de Sarrià.

Dansa a la Teixonera

El Centre Cívic Teixonera (Arenys, 75) acull, fins diumenge, dia 5, la gran oferta del cicle Territori en dansa. Divendres, dia 3, obre foc l’espectacle de dansa vertical 'Cubelli' i quatre muntatges d’inauguració a partir de les 21.00 hores. Dissabte, dia 4, tallers de mim o dansa en cadira de rodes per a adults o d’acrobàcies per a nens, a més de la final del concurs TDX 2019

Cotxeres Borrell mira a la Xina

El Centre Cívic Cotxeres Borrell (Viladomat, 2-3), en col·laboració amb la Casa Àsia, programa el cicle 'De pel·lícula', amb un llargmetratge reconegut dedicat a la Xina i un taller. Dijous, dia 9, a les 19.30 hores, 'Regreso a casa' (2014), de Zhang Yimou, i la cerimònia del te.