AGENDA MORITZ

Música sense mitjancers

El cicle Fàbrica Moritz Backstage proposa tota una sèrie de concerts en els quals es prioritza el contacte entre artistes i públic. El pròxim serà el de Xavier Calvet, el 18 de maig

moritz

La música en petit format sempre ha sigut una predilecció de Moritz, com ha demostrat recolzant propostes que valoren la qualitat, la proximitat i la comoditat per sobre de noms ‘mainstream’ i grans escenaris. Ara ha fet un pas més amb el seu cicle Fàbrica Moritz Backstage, en el qual es prioritza la interacció entre el públic i els grups.

Fins ara han passat per l’escenari ubicat a la Sala 39 –al soterrani–, Bigott, Club del Río i Mourn, però encara queden més oportunitats: Xavier Calvet, Zelada i Las Odio.

El nom escollit –Backstage– ja diu molt del que es busca en aquests concerts, que, al seu torn, representen l’estrena de la Fàbrica Moritz com a seu fixa d’actuacions musicals. “El 'backstage' és el lloc on les bandes es mostren tal com són, on comparteixen confidències, assagen i s’obliden de qualsevol protocol. Un espai exclusiu on tots volen estar i passen coses inoblidables”, expliquen des de Moritz.

I tot això compartint, a més, qualsevol de les varietats de cervesa fresca i sense pasteuritzar disponibles a la fàbrica.

‘Country’ alternatiu

Amb aquesta filosofia, Xavier Calvet presentarà el 18 de maig el seu últim disc, 'Crosswinds', en el qual llums i melancolia s’intercalen en una obra que beu directament de l’americana i el country alternatiu de The War on Drugs o Ryan Adams. El seguiran la barreja explosiva de soul, funk, rock i ritmes llatins de Zelada (8 de juny) i el punk pop feminista de Las Odio (22 de juny).

Les entrades es poden adquirir a partir dels 10 euros a través de Wegow.