NO GASTIS

Tres activitats gratuïtes que no et podràs perdre

Un concert de jazz i un festival de còmics, entre altres propostes perquè surtis de casa aquest cap de setmana

zentauroepp45487067 gratis181128120915 / FERRAN NADEU

Concert d’Eva Fernández

El concert d’Eva Fernández d’aquest divendres, dia 30 (21.00 hores), al Centre Cívic Matas i Ramis (Feliu i Codina, 20) és una proposta destacada del Barcelona Districte Cultural i el Festival Internacional de Jazz de Barcelona. Fernández presentarà el seu disc ‘Yo pregunto’, amb versos d’Alfonsina Storni, Julio Cortázar, Alfonso Costafreda i Alejandra Pizarnik. Gratuït amb inscripció a la web

Gràcia ret homenatge a Síria

Síria és el país homenatjat de la 15a Setmana Cultural de Gràcia, que se celebra fins diumenge, dia 2, en diversos centres del barri. Teatre, cine, espectacles per a adults i famílies, exposicions, presentacions de llibres, conferències... La Sedeta (Sicília, 321) proposa aquest divendres, dia 30 (21.00 hores), el bon rotllo i l’energia de la Balkan Paradise Orchestra. Dissabte, dia 1, teatre a les 18.30 hores (‘Aquest sol, hi és per a tots?’) i homenatge a la poeta siriana i icona de la revolucióFadwa Soulemaine, amb lectura de poemes musicats. I diumenge, dia 2 (12.00 hores), el xou familiar 'Kumulunimbu', de Cia. Ortiga.

Festival de còmics alternatius

Oh! Comics és un festival per a aficionats i professionals de la vinyeta alternativa que compta amb tallers per a adults i nens, mercat, taules rodones iuna exposició sobre el fanzín de culte ‘Paranoidland’. Se celebra de divendres, dia 30, a diumenge, dia 2, a la biblioteca Ignasi Iglesias Can Fabra (Segre, 24-32).