ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el festival b'Ars d'efectes especials i el nou disc 'Folk songs' de Kronos Quartet

ON

Efectes amb afecte

El  festival b'Ars presenta fins diumenge, dia 11, les lliçons de grans experts en efectes especials com Arslan Elver  (Framestore), el pare del Baby Groot de Guardianes de la galaxia vol. 2. Diumenge hi haurà jornada familiar gratis al CaixaForum (10-14 h).

Viatge al·lucinant

Últimament abunden els concerts i festivals psicodèlics a Barcelona. La febre continua aquest dissabte, dia 10, amb el pas per la sala Upload de Moon Duo, el projecte de Ripley Johnson (un dels gamberros de Wooden Shjips) amb la seva dona, Sanae Yamada. Presenten 'Occult architecture vol. 1'.

Ramones per a nens

No tots els contes han de tractar sobre ossos amorosos i fans de la mel. També hi pot haver contes sobre rockers, com aquest que acaba de publicar Reservoir Kids: Ramones, un deliciós àlbum il·lustrat de Soledad Romero i Joe Padilla sobre la famosa banda.

Sempre inquiets

Pràcticament cap disc de  Kronos Quartet s’assembla a l’anterior. En el nou, Folk songs, sorprenen amb reversions contemporànies de temes tradicionals, millor que ben acompanyats per Rhiannon Giddens, Olivia Chaney, Natalie Merchant, Sam Amidon… Delikatessen.

Pedralbes intergeneracional

Un any més, el festival Jardins de Pedralbes s’alia amb Minimúsica per a un Dia de la Música en Família, diumenge que ve, dia 11. Els racons del recinte s’ompliran de multitud de tallers, la majoria lligats a la música. I hi haurà tres directes, entre ells el de Marc Parrot & Eva Armisén.

OFF

Pura rutina rock

Últimament costa trobar bons grups guitarrers a l’escena britànica. El debut de The Amazons arriba per… deixar-ho tot com està. S’aprecia l’entusiasme d’aquests nois, però tant de bo tinguessin melodies realment decents (amb menys «ohhhs») o lletres menys penoses.