Amb vestit, tot i que sense corbata, amb una cistella de vímet a la mà –el seu avi patern en feia– plena d’enciams, pastanagues i cebes de l’hort del seu pare, el candidat del PSC, Salvador Illa, esquiva turistes al mercat de la Boqueria fins a arribar a la parada dels tomàquets. És l’únic ingredient que li falta abans de treure’s l’americana i enfundar-se el davantal per posar-se davant els fogons de la cuina dels candidats d’EL PERIÓDICO. Dirigent sobri, de disciplina, enemic d’estridències i poc donat al risc –amb permís de Pedro Sánchez–, aposta per anar a cop segur en un terreny comanxe per a ell. Així que la seva recepta és una amanida amb productes de terres de la Roca del Vallès. Saludable, senzilla i recomanada per a tots els públics, metàfora del projecte "transversal" que presumeix que encapçala en aquesta campanya.
Salvador Illa: "No veig càrrec més complicat que gestionar una pandèmia"
EL PERIÓDICO cita el candidat del PSC, Salvador Illa, per cuinar un plat mentre conversa sobre actualitat política i altres temes. Tria una amanida amb tomàquet i pipes. Saludable, senzilla i per a tots els públics, una metàfora del seu projecte «transversal» en aquesta campanya.

Salvador Illa, aliñando la ensalada con productos del huerto de su padre /
Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança