Salvador Illa: "No veig càrrec més complicat que gestionar una pandèmia"

EL PERIÓDICO cita el candidat del PSC, Salvador Illa, per cuinar un plat mentre conversa sobre actualitat política i altres temes. Tria una amanida amb tomàquet i pipes. Saludable, senzilla i per a tots els públics, una metàfora del seu projecte «transversal» en aquesta campanya.

Salvador Illa, aliñando la ensalada con productos del huerto de su padre

Salvador Illa, aliñando la ensalada con productos del huerto de su padre / ZOWY VOETEN

Amb vestit, tot i que sense corbata, amb una cistella de vímet a la mà –el seu avi patern en feia– plena d’enciams, pastanagues i cebes de l’hort del seu pare, el candidat del PSC, Salvador Illa, esquiva turistes al mercat de la Boqueria fins a arribar a la parada dels tomàquets. És l’únic ingredient que li falta abans de treure’s l’americana i enfundar-se el davantal per posar-se davant els fogons de la cuina dels candidats d’EL PERIÓDICO. Dirigent sobri, de disciplina, enemic d’estridències i poc donat al risc –amb permís de Pedro Sánchez–, aposta per anar a cop segur en un terreny comanxe per a ell. Així que la seva recepta és una amanida amb productes de terres de la Roca del Vallès. Saludable, senzilla i recomanada per a tots els públics, metàfora del projecte "transversal" que presumeix que encapçala en aquesta campanya.