Musclos del delta de l’Ebre, carpaccio de llobarro, llonganissa de Vic i un còctel de maduixes del Maresme amb xocolata i un raig de tequila. Aquest és el "curiós" vermut que va preparar la presidenta del Parlament i número quatre de la llista de Junts+Puigdemont x Catalunya, Anna Erra, per a la ronda d’entrevistes que EL PERIÓDICO ha organitzat a la cuina del mercat de la Boqueria en motiu de les eleccions catalanes.
La recepta d’Erra
"S’ha de tractar Aliança Catalana com Vox"
La presidenta del Parlament i número quatre de la candidatura Junts+ Puigdemont x Catalunya, Anna Erra, va preparar per a EL PERIÓDICO un «curiós» pica-pica amb productes de proximitat. No obstant, admet que no és gaire de cuinar tot i que de vegades l’obligació imposa.

El més llegit
- Almenys 7 persones viuen entre ruïnes a les Cases Barates
- "Inoblidable": el bar de Mataró aclamat per les seves saboroses tapes
- Tres ferits en caure part de l'estructura de l'escenari d'un festival de jotes
- El racó de Sant Cugat del Vallès que està ja en la història del cinema
- L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada