Al temple de Debod

Directe | Feijóo anuncia més mobilitzacions contra l’amnistia i el Govern de Sánchez

Ayuso assegura que el PP defensarà Espanya «dia a dia», perquè les democràcies «no moren de cop»

El PP ha celebrat aquest diumenge una nova manifestació contra l’amnistia, aquesta vegada, a escassos metres de la seu del PSOE a Ferraz. El dirigent nacional, Alberto Núñez Feijóo, junt amb la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso, i l’alcalde de la ciutat, José Luis Martínez-Almeida, han carregat contra l’aliança del Govern de Pedro Sánchez contra els independentistes després de la cita a Suïssa entre el PSOE i Junts. Feijóo ha anunciat que continuaran als carrers i ha augurat noves mobilitzacions.

Després de fer-se un bany de multituds entre els milers de simpatitzants que envoltaven l’esplanada del temple de Debod –molts amb banderes d’Espanya i alguns de la UE–, Feijóo, Ayuso i Almeida, acompanyats per un bon nombre de dirigents populars, han arribat fins a l’escenari al so de Patti Smith i el seu ‘People have the power’.

Ja a l’escenari, Ayuso ha advertit que les democràcies «no moren de cop, sinó a poc a poc», i ha garantit que el PP defensarà «dia a dia» Espanya, la Constitució, la igualtat davant la llei i la divisió de poders davant «els murs, els bàndols i la tensió» que crea Sánchez. Així, ha carregat contra els socialistes, que «tot i que es creïn forts no deixen de caure, mes a mes» i «han de mentir, pactar el que sigui» per continuar a la Moncloa.

Davant seu el PP no «deixa de confiar en Espanya, l’Espanya fidel, la dels principis i els valors, la que hi serà quan els traïdors caiguin», perquè defensar la unitat i la convivència «no va d’esquerres i dretes». «Per sobre de les ideologies, dir ‘no’ a l’amnistia és defensar la Constitució i Espanya», ha afirmat.

Almeida, per la seva banda, ha assegurat que «per molt que s’hi entossudeixin els enemics d’Espanya, la Constitució no serà un parèntesi en la nostra història, ni un punt i a part. És el nostre futur», i per això «cal defensar-la».

L’acte, en ‘streaming’: