Majoria d’edat

La Zarzuela celebra la majoria d’edat d’Elionor amb un àlbum amb fotos inèdites

La Casa del Rei ha distribuït aquest matí fotografies d’Elionor, algunes inèdites, amb motiu del seu pròxim aniversari. La Princesa d’Astúries arribarà a la majoria d’edat dimarts, dia en què jurarà la Constitució i serà ja a tots els efectes l’hereva del tron, amb possibilitat de substituir el seu pare, Felip VI, en cas de mort o incapacitat.

La Zarzuela ha fet una selecció d’imatges al llarg dels seus 18 anys, des que va ser presentada en públic, el 8 de novembre del 2005, fins aquesta setmana, en l’entrega del Premi al Poble Exemplar d’Astúries del 2023. A Elionor se la pot veure en el primer dia d’escola bressol, el setembre del 2007, i també en la seva arribada a l’Acadèmia General Militar de Saragossa, aquest agost, on ha iniciat la formació per ser la futura cap suprema dels exèrcits.

L’àlbum preparat per la Casa del Rei inclou diverses parades a Mallorca, on habitualment la família reial passa uns dies cada any, i un salt a l’estranger, a Gal·les (Regne Unit), on la Princesa va estudiar el batxillerat.

sóller /

Casa de SM el Rei