Eleccions generals 23J

Alejandro Fernández rebutja l’oferta del PP de liderar la candidatura per Barcelona en les eleccions generals

ACN / MARTA SIERRA

El president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández, ha rebutjat l’oferta per encapçalar la llista del PP a Catalunya en les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. «Jo no cauré en un error com aquest», ha dit el líder popular, malgrat mostrar-se agraït per l’oferiment i l’oportunitat que li han ofert.

Fernández ha justificat la seva decisió per la necessitat de continuar exercint el seu càrrec a Catalunya des del Parlament. «En el seu moment vaig ser molt crític amb els polítics que, a la primera dificultat, se’n van anar a Madrid i van deixar aquí una enorme sensació d’abandonament», ha explicat el popular a través de les xarxes socials. Alícia Sánchez Camacho va deixar la direcció del partit a Catalunya el 2017, i ara és diputada pel mateix partit en l’assemblea de Madrid.

Però, a més, Fernández augura canvis a Catalunya després d’aquestes eleccions. «Tinc la impressió que, després del 23J, tornarem a viure episodis a Catalunya que exigiran una veu forta que defensi els drets i llibertats dels catalans no nacionalistes», assegura. Tot i així, diu agrair la proposta «de tot cor».