PARTIT POPULAR

Rajoy i Aznar coincidiran per primera vegada en anys per acompanyar Feijóo a la intermunicipal del PP

Els dos expresidents intervindran en el conclave organitzat en una de les ciutats clau per al 28 de maig

 A Génova asseguren que es tracta d’una «imatge d’unitat» entorn del líder, essencial per a aquest moment i que era impensable temps enrere

Per primera vegada els expresidents del Govern, José María Aznar i Mariano Rajoy, coincidiran en la intermunicipal que organitza el PP a València aquest cap de setmana, per reunir tots els candidats de les capitals de província de cara al maig. Una imatge que no es produeix des de fa molts anys en un acte del partit. 

Tots dos intervindran en el conclave organitzat en una de les ciutats clau per al 28 de maig (el PP té moltes aspiracions de recuperar València amb María José Catalá) i hi haurà una fotografia conjunta amb Alberto Núñez Feijóo a l’escenari. A Génova asseguren que es tracta d’una «imatge d’unitat» entorn del líder, essencial per a aquest moment i que era impensable temps enrere.

A la convenció que va organitzar Pablo Casado, també a València, l’octubre del 2021, no van coincidir, perquè Aznar es va contagiar de covid i hi va acabar intervenint a través d’un vídeo.

Segons ha pogut confirmar EL PERIÓDICO DE ESPAÑA, del grup Prensa Ibérica, ha sigut el mateix Feijóo el que ha contactat amb tots dos personalment per fer aquesta proposta. El líder conservador sí que ha compartit diversos actes amb els dos expresidents per separat els últims mesos, però mai de manera conjunta.

Després dels actes de Saragossa i Madrid dels últims caps de setmana del gener als quals el PP va presentar els candidats d’autonòmiques i municipals, els populars reuneixen els seus candidats actuals (i exalcaldes) a València per compartir experiències de gestió i començar una precampanya clau per al futur de Feijóo. El que passi al maig serà l’avantsala de les pròximes generals.