Colau demana a Sánchez una investigació sobre la tragèdia de Melilla

Efe

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha demanat «sisplau» al president del Govern, Pedro Sánchez, que es realitzi una investigació per la mort de migrants al costat de la tanca de Melilla aquest cap de setmana.

«Això mereix una investigació, totes les vides importen, això ha passat a la frontera espanyola i necessitem una investigació», ha dit l’alcaldessa.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha sumat a la petició d’investigació perquè, ha dit», no és una qüestió geopolitica sinó de vides humanes».

La petició s’ha realitzat aquest dilluns en els 35è Premis Pimec davant el president del Govern Pedro Sánchez; el president de la Generalitat, Pere Aragonès; la ministra de Transport, Raquel Sánchez; l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín; la delegada del Govern a Catalunya, Maria Eugènia Gay; el president de Pimec, Antoni Cañete, i el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

També han assistit a l’esdeveniment el vicepresident del Govern, Jordi Puigneró; els consellers Roger Torrent, Joan Ignasi Elena i Natàlia Garriga; els expresidents José Montilla i Artur Mas; el líder del PSC, Salvador Illa; els secretaris generals de CCOO i UGT de Catalunya, Javier Pacheco i Camil Ros; el president del Port de Barcelona, Damià Calvet, i el delegat de l’Estat en el CZFB, Pere Navarro, entre d’altres.