Entrevista amb el candidat socialista

Ángel Gabilondo «¿Governar amb Iglesias? Només dic ‘no’ a Ayuso i Vox

  • «No vull un Madrid aïllat, ni amb voluntat de tenir una visió supremacista», assegura el cap de cartell del PSOE-M respecte a la presidenta regional

  • Afirma que per mobilitzar-se el 4-M l’esquerra necessita «la percepció d’un bé superior: canviar el Govern de Madrid i l’amenaça dels valors democràtics»

Els col·laboradors d’Ángel Gabilondo insisteixen, en contra de la versió més estesa, que és ell qui tira del carro, qui empeny a donar-ho tot. Amb 72 anys, encara sense vacunar, amb tres eleccions a l’esquena i les enquestes en contra, el candidat del PSOE assegura que hi ha partit, que tot depèn d’«un o dos escons». En aquesta entrevista a Ferraz amb EL PERIÓDICO, l’última d’aquesta campanya tan atípica i aspra, Gabilondo no tanca la porta a una coalició amb Pablo Iglesias, acusa Isabel Díaz Ayuso de «corrompre el bé comú», tenir una visió «supremacista» del madrileny i infravalorar el coronavirus. També reivindica el seu estil de fer política. «Cal tenir molt coratge per ser moderat», diu.