Traspàs de carteres

Díaz reivindica la importància que adquirirà Treball sota la seva vicepresidència

Yolanda Díaz ha reivindicat aquest dimecres el pes que tindrà el Ministeri de Treball al Govern de coalició a l’estar sota l’empara de la seva vicepresidència. En l’acte de traspàs de competències, on ha rebut de mans de Pablo Iglesias la cartera de vicepresidenta tercera, Díaz ha assenyalat que continuarà treballant per reconstruir el panorama laboral i, fent gala del diàleg que ha caracteritzat la seva acció al Govern espanyol, ha agraït a sindicats i patronal el compromís per arribar a acords.

«Sota l’empara d’aquesta vicepresidència, el ministeri de treball mai havia adquirit tant pes i rellevància política dins del Govern d’espanya», ha sentenciat Díaz que, des d’ara, actuarà com a líder del sector morat de l’Executiu. «No seríem aquí si no fos per les persones treballadores d’aquest país, a elles em dec i a elles avui els estenem la mà», ha remarcat abans d’apuntar que «res es construeix sobre la precarietat i la desigualtat» i que treballarà per «transformar» el mercat laboral.

Díaz s’ha adreçat als principals líders de la patronal i dels sindicats per agrair-los el seu compromís amb el diàleg: «Gràcies per la vostra generositat, per l’esforç, per la vostra voluntat compartida de trobar sempre solucions i d’arribar sempre a acords».