Ruiz Escudero

El conseller de Sanitat serà el número dos de la llista de Díaz Ayuso

  • El PP encara no clarifica el que ocuparà Toni Cantó

El conseller madrileny de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, serà el número dos de la candidatura del PP encapçalada per Isabel Díaz Ayuso per a les eleccions del 4 de maig a la Comunitat de Madrid, han informat fonts del Govern regional.

«La presidenta vol reconèixer així la gestió que ha portat a terme la Conselleria de Sanitat durant aquesta legislatura, així com la importància de continuar lluitant contra la pandèmia, i la seva aposta per la Sanitat pública i els reptes futurs sanitaris», asseguren aquestes mateixes fonts.

Escudero, que va ser també conseller de Sanitat amb els expresidents Cristina Cifuentes i Ángel Garrido, s’havia quedat el 2019 fora de les llistes del PP, tot i que Ayuso el va rescatar posteriorment per al Govern.

Cantó, encara sense lloc

A ell el seguiran, segons ha revelat ja la mateixa dirigent, la resta de membres de l’Executiu autonòmic, la secretària general del PP, Ana Camíns, i el portaveu del partit a l’Assemblea, Alfonso Serrano.

S’hi incorporarà també, segons ha confirmat la direcció nacional del partit, l’exportaveu de Cs a les Corts Valencianes Toni Cantó, tot i que encara està per definir el seu lloc. La llista la tancarà l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida.