Sisme en la Monarquia

Les infantes Elena i Cristina es van vacunar als Emirats durant una visita al rei Joan Carles

  • Sanz Roldán, exdirector del CNI, també hauria rebut la vacuna a Abu Dhabi, segons ‘El Confidencial’

Les infantes Elena i Cristina, germanes del rei Felip VI, es van vacunar contra el coronavirus durant una visita al seu pare, Joan Carles I, a Abu Dhabi, on el monarca emèrit resideix des de fa diversos mesos, segons ha informat ‘El Confidencial’. Aquesta mateixa informació assegura que també es va vacunar als Emirats Àrabs Units l’exdirector del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) Félix Sanz Roldán.

A preguntes d’EL PERIÓDICO, fonts de la Zarzuela no han confirmat ni desmentit aquesta informació, i s’han limitat a argumentar que Elena i Cristina ja «no són Família Reial». Les mateixes fonts han afegit que tant Felip VI com Letizia i les seves filles rebran la vacuna «quan els toqui segons l’ordre establert», informa Pilar Santos. Les infantes van realitzar el viatge els dies 7 i 8 de febrer i van tornar a Espanya els dies 13 i 14, després de visitar el seu pare i rebre la vacuna.

A Espanya, les dosis de Pfizer i Moderna només estan autoritzades per a persones en residències d’avis, persones més grans de 80 anys i personal sanitari d’alt risc, mentre que les d’AstraZeneca s’estan administrant a menors de 55 pertanyents al personal docent, a les Forces de Seguretat de l’Estat o a sanitaris allunyats de la primera línia de resposta contra el coronavirus. La infanta Elena té 57 anys i Cristina, 55.