Eleccions catalanes

Aquestes són les imatges del quart dia de campanya per al 14-F

Mentre ERC s’acarnissa amb la seva campanya catalana amb el PSC, a la Cambra baixa el PSOE recolzava una moció dels republicans per tornar a reunir la taula de diàleg just després de les eleccions del 14-F. El candidat del PSC, Salvador Illa, va beneir també reprendre les trobades.

La CUP, per la seva banda, qüestiona la idoneïtat de la cap de llista de JxCat, Laura Borràs, com a candidata a la presidència de la Generalitat pel fet d’estar sent investigada per un cas de presumpta corrupció. Un extrem que també qüestiona ERC: el seu líder, Oriol Junqueras, ha assenyalat que si «Laura Borràs fos militant d’ERC se li requeriria que deixés de ser candidata».

I mentre Ciutadans i el PPC es tiren els trastos entre ells, donant per liquidat l’idil·li de les eleccions anteriors, i Junts per Catalunya ha fet públic el seu programa electoral, presidit per la promesa d’«activar» la DUI si l’independentisme supera el 50% dels vots el pròxim 14 de febrer, més de 9.000 persones han recorregut la seva elecció com a membres d’una mesa electoral.