Investigació judicial

Les dues hores i mitja de Núria Marín davant la Policia

  • L’alcaldessa de l’Hospitalet va ser detinguda, se li van prendre les empremtes i es van fer les fotos per a la fitxa policial.
  • «Sí que vull declarar», va insistir diverses vegades la dirigent socialista a l’inspector de l’UDEF que la va rebre
  • La jutge haurà d’autoritzar els investigadors l’accés al telèfon mòbil de la regidora, que li va ser requerit

Imatge de l alcaldessa de l Hospitalet Nuria Marin durant la compareixenca d aquest 10 de desembre de 2020 (Horitzontal) Alex Recolons ACN / Alex Recolons

Dues hores i mitja de declaració, detenció, lectura de drets, presa d’empremtes dactilars, fotos per a la fitxa policial i entrega del telèfon mòbil. L’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, va entrar minuts abans de la deu del matí del 10 de desembre passat a les dependències de la Policia Nacional de la Verneda, a Barcelona, per declarar en qualitat d’investigada en relació amb el presumpte desfalc en el Consell Esportiu de la seva ciutat. Al cap de poc de creuar la porta, l’inspector en cap de la Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) de la policia va comunicar a la regidora que estava arrestada, una detenció que li va comentar que era «tècnica», ja que quedaria en llibertat després d’haver sigut interrogada.