a l'Almudaina

El Rei inicia amb Francina Armengol les audiències amb autoritats de les Balears

Al llarg del matí d'aquest dilluns, Felip VI rebrà en audiència el president del Parlament, Vicenç Thomas, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera

La reunió prevista amb l'alcalde de Palma, José Hila, es mantindrà per videoconferència, després que el regidor hagi sigut aïllat per estar en contacte amb un positiu en Covid

rey-francina vid 10 113913 / periodico

El rei Felip VI ha iniciat la ronda de trobades amb autoritats de les Balears al Palau de l’Almudaina amb una reunió amb la presidenta del Govern, Francina Armengol.

La cap de l’Executiu autonòmic ha arribat a l’Almudaina al voltant de les 09.40 hores i pocs minuts després de les 10.00 hores ha sigut rebuda pel monarca.

Al llarg del matí d’aquest dilluns, Felip VI rebrà en audiència el president del Parlament, Vicenç Thomas, i la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

La reunió prevista amb l’alcalde de Palma, José Hila, es mantindrà per videoconferència, després que el primer regidor es mantingui aïllat després d’haver estat en contacte amb un positiu per Covid-19, segons ha informat l’Ajuntament de Palma en un comunicat.