El PP demana a Sánchez uns Pressupostos «competitius» i «flexibles»

Gamarra defensa que ara és el moment de centrar-se en la pandèmia i, quan passi, abordar els comptes públics

portavoz-pp

Després de la proposta aquest dimecres del president del Govern, Pedro Sánchez, de tirar endavant uns Pressupostos Generals de l’Estat de «reconstrucció» per al 2021, la vicesecretària de Política Social del PPCuca Gamarra, ha assegurat que una vegada superada la pandèmia serà el moment d’abordar l’elaboració d’uns comptes públics que serveixin per «reactivar l’economia amb competitivitat i flexibilitat». 

El líder dels conservadors, Pablo Casado, ja va anunciar en el debat al Congrés que el Partit Popular estarà al costat del Govern per implementar noves mesures que serveixin per resoldre la crisi del coronavirus i va demanar deixar de banda les diferències i apostar per la unitat. No obstant, va evitar assenyalar si recolzarà els Pressupostos que el cap de l’Executiu pretén impulsar per a l’any que ve.

No obstant, Gamarra ha recalcat en una entrevista a  RNE que «l’únic important és el moment actual», en el qual s’ha de donar prioritat a oferir tots els recursos als professionals sanitaris i als treballadors autònoms. «Sobre altres Pressupostos, quan se superi aquest moment, serà el moment d’abordar-los», ha defensat. Tot i així, ha assenyalat que el seu partit ha «sabut crear ocupació» quan ha governat a Espanya i «sap reactivar una economia amb competitivitat i flexibilitat». 

«El PP està a favor d’aportar mesures que funcionin i de col·laborar amb el Govern en unes mesures que donin resultat en l’àmbit de la creació d’ocupació quan superem aquesta crisi sanitària i econòmica que tenim ara mateix a sobre de la taula», ha afegit.