Rivera fitxa per un despatx d'advocats a Madrid

Arrimadas assegura que Ciutadans és un partit «molt viu»

zentauroepp50851897 rivera again191111122940 / Rodrigo Jimenez

L’exlíder de Ciutadans, Albert Rivera, ha fitxat pel despatx d’advocats Martínez-Echeverría, segons han confirmat a Efe fonts del seu entorn.

Rivera tornarà a l’empresa privada –va treballar com a advocat a La Caixa abans de dedicar-se exclusivament a la política– gairebé quatre mesos després d’anunciar la seva dimissió com a president de Ciutadans, formació que en les pròximes setmanes triarà nova direcció.

L’exdirigent de Ciutadans ha convocat aquest dilluns una roda de premsa a Madrid per explicar la seva nova comesa al bufet, segons expliquen les mateixes fonts.

Arrimadas i els crítics

Mentrestant, Inés Arrimadas, candidata a substituir Rivera, va iniciar ahir la campanya de les eleccions primàries amb un míting en què va presumir de tenir un equip «unit» amb el qual espera dirigir un partit que és «molt viu» i en el qual «no sobra ningú».

«Aquest partit és viu, és molt viu i està molt fort. Que escoltin alguns», va dir la candidata en una dissimulada al·lusió als crítics a la seva candidatura, encapçalats pel vicepresident de la Junta de Castella i Lleó i també aspirant a la Presidència de Ciutadans, Francisco Igea, qui va pronosticar ahir a Valladolid que els crítics del seu partit seran «oficialistes» la setmana que ve.

Arrimadas va afirmar que Ciutadans continua sent una força «determinant a tot Espanya».  «Sense un centre polític fort, tindrem govern de [Pedro] Sánchez i Podem en els pròxims 10 anys», va avisar.