MISSATGE DES DE LA PRESÓ

Jordi Cuixart defensa acudir a la manifestació «per la memòria republicana i per justícia»

El president d'Òmnium Cultural assegura en un tuit que «Barcelona continuarà el combat democràtic per la llibertat»

zentauroepp47134551 cuixart190709112725

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha dit aquest dissabte que en la manifestació convocada per l’entitat que presideix i per l’ANC contra la sentència de l’1-O «Barcelona continuarà el combat democràtic per la llibertat».  [Seguiu les últimes notícies sobre Barcelona i Catalunya aquí]

En un tuit, Cuixart ha defensat acudir a la manifestació «per la memòria republicana i per justícia», al costat de l’etiqueta ’#26OHiSeré’. «Som hereus de milers d’homes i dones que van defensar drets socials i nacionals en plena dictadura franquista», ha afegit en el seu missatge des de la presó. 

Sota el lema ’Llibertat’, la manifestació començarà a les 17.00 hores al carrer Marina amb Ramon Turró i avançarà fins a l’encreuament del primer carrer amb l’avinguda Icària, on s’instal·larà un escenari i se celebrarà un acte.

L’emplaçament de la manifestació és simbòlic, ja que és el mateix de la mobilització que l’ANC i Òmnium van convocar l’11 de novembre de 2017, dies després de l’empresonament dels exconsellers del Govern que van impulsar l’1-O, que es van sumar als del president d’Òmnium i l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez, que ja estaven a la presó des del 16 d’octubre.