Una agredida de l'1-O demanda Enric Millo per haver mentit sobre ella en el judici del procés

Marta Torrecillas exigeix a l'exdelegat del Govern que rectifiqui el seu testimoni, en el qual va afirmar que ella es va disculpar per haver mentit sobre les seves lesions

Marta Torrecilla agredida a l’Institut Pau Claris. / periodico

Una afectada per les càrregues de la Policia Nacional l’1-O ha presentat en el jutjat una demanda de conciliació contra l’exdelegat del Govern a Catalunya Enric Millo, a qui exigeix que rectifiqui el seu testimoni al Tribunal Suprem, on va afirmar que la dona es va disculpar per haver mentit sobre les seves lesions.

En declaracions als periodistes a la Ciutat de la Justícia, Marta Torrecillas, que va denunciar tocaments per part de la policia durant l’1-O i que un agent li va trencar diversos dits de la mà, ha interposat una sol·licitud de conciliació contra Millo amb l’objectiu que rectifiqui.

En la seva testifical en el judici a la cúpula del procés al Tribunal Suprem, Millo va afirmar el passat 5 de març que Torrecillas, després de denunciar les lesions que suposadament li va causar la policia durant les càrregues per impedir l’1-O, va comparèixer en diversos mitjans "demanant disculpes" perquè el que havia relatat "no es corresponia amb la realitat". "L’hi vaig agrair públicament", va dir Millo.

Acompanyada pel seu advocat, Xavier Monge, Torrecillas ha presentat aquest dimarts al jutjat una demanda de conciliació i posteriorment ha advertit que si Millo no rectifica les seves paraules i es disculpa públicament el demandarà.