Els Mossos detenen set activistes antillaços

Els arrestats formaven el grup 'Justiciers nocturns', que col·locava aquests objectes al costat de vàters davant les cases d'independentistes

mosso

Els Mossos d’Esquadra han detingut set activistes de l’autoanomenat grup ‘Justiciers nocturns’, acusats d’un delicte contra els drets fonamentals i les llibertats públiques, perquè suposadament situavenvàters amb llaços grocs davant cases d’independentistes o d’institucions.

Segons han informat fonts de la investigació a Efe, els detinguts, que van ser arrestats ahir, són sis homes i una dona, a qui els Mossos atribueixen un delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i contra les llibertats públiques.

Els arrestats integraven suposadament l’autoanomenat grup de ‘Justiciers nocturns’, que va efectuar diverses actuacions que després van pujar a les xarxes socials, en què instal·laven vàters plens de llaços grocs davant cases d’activistes independentistes o d’institucions o entitats sobiranistes.

Maresme, Vallès i Gironès

Aquest tipus d’actuacions es van dur a terme a les comarques barcelonines del Maresme i el Vallès Oriental, així com també al Gironès.

Quatre dels detinguts van ser arrestats ahir a Mataró (Barcelona), dos a Barcelona i un a Sant Celoni (Barcelona). Els set arrestats passaran a disposició judicial les pròximes hores.