'superdiumenge' 26-M

Collboni anima a participar en "les eleccions més obertes de la història"

El candidat del PSC Collboni ha afirmat que "hi ha la possibilitat d'un canvi a la ciutat"

collboni-vota / periodico

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat aquest diumenge la participació en les eleccions "més obertes de la història" i ha assegurat que quan "el resultat electoral està tan obert és més important la participació de tots perquè la ciutat s’hi juga molt".

[Segueixi aquí el 'superdiumenge' electoral en directe].

Després de fer cua a l’Escola Mireia del barri de Fort Pienc de la capital catalana per dipositar el seu vot, Collboni ha afirmat que "hi ha la possibilitat d’un canvi a la ciutat" i ha asseverat que en aquestes eleccions "es juga el ser o no ser del futur de la ciutat".

"Avui és un dia molt important no només perquè són les eleccions municipals i decidim el futur de la ciutat, sinó perquè el resultat està molt obert", ha manifestat.

"Seguretat, habitatge i canvi climàtic"

Collboni ha apuntat que en aquestes eleccions "ens juguem la possibilitat de resoldre els problemes que té la ciutat, com la seguretat, la vivenda, el canvi climàtic, o el transport públic i ha remarcat que "sobretot, la ciutat es juga el ser o no ser del futur de Barcelona".

L’alcaldable socialista ha explicat que passarà el dia amb la "família, els amics i molt pendent a partir de la tarda de com ha anat la participació" que espera que "sigui alta, perquè efectivament demostrarà que la gent ha entès que aquestes eleccions són molt obertes i que cada vot és important".