EL DEBAT A TVE

Rivera emmarca la foto de Sánchez amb Torra

Candidates for Spanish general elections Prime Minister and Socialist Workers Party PSOE Pedro Sanchez and Ciudadanos Albert Rivera attend a televised debate ahead of general elections in Pozuelo de Alarcon outside Madrid Spain April 22 2019 TVE via REUTERS / Reuters TV (REUTERS)

El candidat de Ciutadans, Albert Rivera, va tenir molt afany a mostrar la foto del president del Govern Pedro Sánchez amb el president de la Generalitat, Quim Torra, durant la seva entrevista al palau de Pedralbes, a Barcelona, per parlar del tema català i intentar reconduir la situació.

L’entrevista, realitzada el desembre passat, va ser producte d’una àrdua negociació entre Govern i Generalitat sobre arribades, símbols visibles i temes a tractar. 

Torra va entregar a Sánchez 21 exigències que van donar a conèixer després i tots dos van pactar un comunicat sobre els punts tractats. 

Els ciutadans, no obstant, ahir a la nit van riure de valent a les xarxes socials a compte de la foto que va mostrar Rivera, acuradament col·locada en un marc de fusta.