Notícia falsa

Vox s'inventa una agressió a tres noies per part de "feministes radicals"

Una militant de la formació d'extrema dreta de Palma va denunciar la "pallissa" a la seva filla aportant un comunicat mèdic de febrer

jcarbo47271828 dia dona190308182856 / FERRAN NADEU

La Guàrdia Civil ha confirmat aquest dissabte que no té cap denúncia en què es reflecteixi una suposada pallissa a tres dones en Son Servera (Palma), després que Vox Balears anunciés que tres noies havien sigut agredides al matí d’aquest divendres per "feministes radicals" per negar-se a portar "un llaç amb motiu del 8-M". 

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat a Europa Press que en cap de les seves dependències hi ha cap denúncia per una pallissa a simpatitzants de Vox.

Un comunicat mèdic de febrer

La constatació que tot ha sigut un muntatge ha arribat quan la militant del partit d’extrema dreta que va denunciar l’atac, entre les presumptes víctimes de la qual estava la seva filla, només ha pogut presentar un comunicat mèdic de la jove corresponent al mes de febrer per sostenir la seva versió, explica 'Diari de Mallorca'.  La falòrnia va ser àmpliament difosa per mitjans de comunicació i polítics com Santiago Abascal, president de la formació ultra, i Jorge Campos, líder del partit d’extrema dreta a Balears. 

Es pot recordar que Vox Balears relatava que l’agressió es va produir "aquest divendres al voltant de les nou del matí a l’aparcament d’un establiment comercial de Son Servera. Les noies han sigut abordades per les radicals que volien imposar-los un llaç amb motiu del 8-M. Una de les noies ha argumentat que ‘em sento dona cada dia i aquest llaç no em representa’".

Des de Vox Balears apunten que ells es van centrar a comunicar el que els havia arribat a les seves dependències, i que no tenen "cap impediment en fer públiques les converses de Whatsapp" entre la font que els va comunicar l’agressió i ells.