ACTE VANDÀLIC

El PSC denuncia pintades a dues seus del partit

Uns desconeguts escriuen davant la seu local de Ripollet "Fora feixistes dels nostres barris"

ds1tbizwsaeok65

El secretari d’organització del PSC, Salvador Illa, ha denunciat aquest dilluns les pintades realitzades ahir i avui contra dues seus socialistes a Ripollet (Barcelona) i Tarragona.

Aquest diumenge, el candidat del PSC a l’alcaldia de Ripollet, Luis Tirado, va trobar pintades a la carretera que passa davant del local del partit en aquesta localitat.

"Fora feixistes dels nostres barris", es pot llegir en el text escrit a terra. "¿Qui són els feixistes i intolerants?", es va preguntar Tirado en un tuit en el qual va adjuntar una imatge de la pintada feta amb esprai sobre la calçada.

Per la seva banda, la seu dels socialistes catalans a Tarragona s’ha despertat aquest dilluns amb una pintada que diu "lladres" a la porta.

En roda de premsa, Illa ha condemnat les accions vandàliques, així com les pintades d’esvàstiques nazis que han aparegut també aquest dilluns a la seu d’Òmnium Cultural a Barcelona.

Una "condemna clara i rotunda" a aquests atacs, "vinguin d’on vinguin i es dirigeixin a qui es dirigeixin", ha dit Illa, que ha reivindicat el "respecte a totes la idees, persones i institucions, que tenen tot el dret del món a defensar el seu projecte polític".

Temes:

PSC PSC