ACCIÓ DE PROTESTA

Voluntaris netegen la pintura groga de la casa de Llarena

Arran critica l'acció perquè veu "una falta d'apreciació per l'art combatiu"

sin-ttulo

Un grup de ciutadans anònims van anar aquest dimecres a la nit a netejar la pintura groga que Arran, l’organització juvenil de l’esquerra independentista, va llançar a l’entrada de la vivenda que té el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena a Sant Cugat del Vallès. 

El grup de voluntaris catalans, vestits amb granotes blanques i vermelles i caretes de Salvador Dalí –imitant la disfressa dels personatges de 'La casa de papel'–, van retirar la pintura de la porta del jutge. Segons informa 13TV, volien netejar allò que, segons el seu parer, encara no havia netejat l’administració. "Amb caretes d’un pintor espanyol i català netegem el que l’administració encara no ha fet", van manifestar. 

D’altra banda, Arran, que va publicar a les xarxes socials l’acció, que pretenia "assenyalar el jutge Llarena com a màxim símbol de la repressió a l’independentisme", ha criticat que els voluntaris hagin retirat la pintada perquè és "una falta d’apreciació per l’art combatiu".

No és la primera vegada 

La mateixa organització juvenil també va reivindicar el març passatuna altra pintada contra el jutge Llarena davant de la casa que té al municipi de Das (Cerdanya).

"¡Llarena, feixista! Ni a Das, ni enlloc", "Els Països Catalans seran el vostre infern" i "Llibertat presos polítics" van ser algunes de les frases que van escriure davant de la vivenda. 

En aquest cas, Cs va anunciar al setembre a través de les xarxes socials que un grup de voluntaris van esborrar les pintades, ja que segons van explicar era intolerable que encara fossin allà.