Crítiques al Govern

Ciutadans demanarà una comissió sobre la tesi de Sánchez si no compareix al Congrés

El secretari general de Ciutadans assegura que no és suficient l'aparició de Sánchez al Senat

Ciutadans intentarà impulsar la creació d’una comissió d’investigació al Congrés sobre la tesi del president del Govern, Pedro Sánchez, si el cap de l’Executiu no compareix davant de la Cambra Baixa per aclarir els "dubtes" que existeixen sobre si la va fer ell o no, si la va plagiar i si va tenir tracte de favor per part del tribunal que la va avaluar.

Així ho ha anunciat aquest divendres el secretari general de Ciutadans, José Manuel Villegas, en una roda de premsa al Congrés en què ha reclamat que Sánchez ha de comparèixer per aquesta qüestió davant del Ple de la "Cambra que el va elegir per ser president del Govern".

I és que Ciutadans no li val que el president doni explicacions sobre aquest assumpte davant del Ple del Senat, on el PP també ha reclamat la seva presència, una compareixença que el president no pot eludir perquè els 'populars’ tenen majoria absoluta a la Cambra Alta.

La formació taronja, que al Senat forma part del Grup Mixt, insisteix que on ha de retre comptes el president és al Congrés i que, si no ho fa, ja l’avisa que buscarà recolzaments per promoure la creació d’una comissió d’investigació sobre la seva tesi a la Cambra Baixa.