resposta

Els treballadors de TV-3 demanen a Albert Rivera «responsabilitat, rigor i respecte»

En un comunicat reclamen que els partits prenguin el compromís de «frenar el discurs agitador»

vts 01 1 / periodico

El Consell Professional de TVC i el Comitè d’Empresa de la televisió pública catalana han reclamat aquest divendres al líder de Cs, Albert Rivera, responsabilitat, rigor i respecte. Ho han demanat en comunicats respectius després que Rivera acusés la cadena catalana de mentir i de ser “un aparell de propaganda separatista”.

Han anunciat que faran arribar una petició urgent al president i els grups de la Comissió de Control de la CCMA perquè els partits prenguin el compromís de “frenar el discurs agitador” contra els treballadors dels mitjans.

La vicepresidenta de la CCMA, Núria Llorach, i el director de TV-3, Vicent Sanchis, han defensat els professionals dels mitjans de comunicació públics, i han exigit també “responsabilitat, rigor i respecte”.

Per a Llorach, les acusacions expressades per Rivera “són una falta de respecte intolerable als seus professionals”, mentre que Sanchís s’ha afegit a la reivindicació, que han expressat tant el Consell Professional d’Informatius de TV-3 com el comitè d’empresa de la cadena que “hi ha línies vermelles que no es poden creuar: la del respecte, la del rigor, i la de la responsabilitat”.